Tragiskt

Ikväll har jag ätit avokado smörgåsar och läst. Just nu istället för att plugga (på matteprov vi har imorgon) så sitter jag i mitt rum och lyssnar på Håkan och gosar med min kanin. Borde verkligen plugga och kanske städa mitt rum. Imorgon är det i alla fall helg och det ger mig lite tröst såhär en kall och mörk torsdagskväll.
 
 

Det kommer aldrig va över för mig

Skola från 8.15->15.15 imorgon. Well, snart är det fredag och då kan man andas igen.

Godnatt

Är supertrött och det känns som att det ända jag gjort idag är ätit. Lite annat har jag kanske gjort också, men ändå. Imorgon blir det en ganska så jobbig skoldag, men blir bra ändå hoppas jag. Nej, nu ska jag krypa ner under min sänghimmel och fortsätta läsa en deckare jag påbörjade i helgen.

I'm glad you came

Idag sitter jag och nördar serier. Ska försöka plugga lite snart, men har för mig att det inte kommer gå så bra. Så måste jag plocka undan i rummet också. Imorgon har jag sovmorgon, vilket är grymt bra, dock måste jag vara i skolan till fyra. Hoppas denna vecka går snabbt, orkar verkligen inte med skolan just nu. Hoppas ni har det bra åtminstone. Kramar.

Sunday

Så här på söndagskvällen (med all ångest inför skola imorgon) tänkte jag göra en liten lista på fina saker:
• Att mitt rum äntligen är möblerat
• Att vakna tidigt på morgonen på grund av härlig vårsol
• Böcker/film som är så sorgliga att man gråter
• Min muminmuggs samling
• Drömmar om framtiden
 Sedan är sommarlov också rätt fint och det skulle inte sitta fel med att kunna gå omkring med bara ben och världens finaste klänning.