Sunday

 
Hejsan. Ikväll har jag inte gjort så speciellt mycket, läst liiiite på franska provet vi har och kollat på lite gamla avsnitt av PLL. Är dessutom lite besatt av doftljus just nu, haha. Har på dem hela tiden och nu är inget undantag. Imorgon är jag i alla fall i skolan 2 timmar, och sedan hem för att läsa på nästa prov som jag ännu inte läst på. Nu ska jag fortsätta kolla någon serie innan jag går och lägger mig.

PARIS ♥

Bonjour! Om 6 dagar (!!) åker jag till Schweiz och Frankrike! Ska bli så himla bra. Ser mest framemot Paris, för har velat åka dit vääldigt länge och nu så. Hoppas på att vi hinner se och göra en massa roliga saker.
Har ni varit till Paris? Vad ska man se/göra och vad ska man absolut inte slösa tid på?
Alla tips tas tacksamt emot. 
Nu ska jag njuta av fredagen efter att ha skrivit 4 prov denna vecka.
 
 

Birds fly

 
Denna dagen var ju lagom intressant, stressigt rakt igenom i alla fall. Bussen på morgonen 07.10. Sedan engelska och franska. Två timmar hål som bestod av; stress, stress, stress. Sedan skolfotografering, som väl aldrig går bra och så religion. Sedan fixade jag busskort och slapp hem först till halv sex, och nu skulle jag ha läst på prov i 3 timmar, och hur mkt har jag ägnat åt läxor ikväll? jo, 10 minuter. Vet inte ens om det räknas.
Så i natt blir det att sitta uppe och plugga. NU: Franska och samhällsprov och modersmålsuppsats. (och idol och elementary)
 

Bye bye sunday, hello monday

Skolfoto imorgon, så otaggad så bilden kommer väl inte bli så bra. Måste antagligen också hinna ta ett passfoto, och ordna ett pass. Sedan har jag 3 prov att läsa på och en modersmålsuppsats att skriva. Stressigaste veckan på länge (okej, vi har bara gått i skolan i 3 veckor, men ändå)...
Går i skolan till 16.00 dessutom, så vi får väl se hur dagen slutar imorgon. Hoppas i alla fall att ni haft en bra helg och har en lugnare vecka än vad jag har.

Jag saknar dig